De E3 is in aantocht en daar worden aan de lopende band nieuwe games aangekondigd. Rebellion was dat ook van plan om te doen, maar dat feestje is een beetje verprutst door de Spaanse tak van Amazon. Het bedrijf plaatste namelijk de verkooppagina van Zombie Army 4: Dead War online, maar de game is nog niet aangekondigd.

De desbetreffende pagina is inmiddels weer offline gehaald, maar de ontwikkelaar annex uitgever zal hier natuurlijk niet blij mee zijn. In plaats van een grote aankondiging op een belangrijke beurs, is de verrassing nu een beetje weg. Voor liefhebbers van de serie zal het niet uitmaken, want het is alweer een tijd geleden dat zij aan de slag konden met een nieuw deel.

De omschrijving van Zombie Army 4: Dead War is als volgt:

If you thought you were safe, you’re totally wrong. We are in 1946. Europe is in ruins, torn by the nefarious “Plan Z”. A brave band of heroes manages to throw the Führer into hell, but they know little. Hitler’s Hordes are back looking for more. Face the darkness in single-player mode or join your friends as we make your way through the undead Nazis in this spooky shooting game from the creators of Sniper Elite 4. – A creepy new campaign for 1-4 players – Epic weapons, skills and improvements – The largest horde mode ever made – The X-ray camera that breaks organs returns.