Update brengt online multiplayer naar Dangerous Driving

Het kleine team van Three Fields Entertainment bracht recent Dangerous Driving uit en dat probeerde een reïncarnatie van Burnout te zijn. Dat is naar ons idee niet zo goed gelukt zoals we in de review aangeven, maar de ontwikkelaar blijft de game ondersteunen. Zo is er een nieuwe update verschenen die een online multiplayer introduceert.

De update is een kleine 1GB groot en brengt deze multiplayer naar de game, die maximaal 6 spelers ondersteunt. De multiplayer kent tevens een ranking systeem en geeft punten op basis van je definitieve positie. Je krijgt nog meer punten als je andere spelers verslaat en er zijn maximaal zes punten per race te behalen.

De speler die de match host kan het evenement evenals de gebruikte auto kiezen. Verder kan de host kiezen uit 18 preset events. In de toekomst gaan er nog meer online modi komen waar we ongetwijfeld binnenkort meer over zullen horen.

Boxshot Dangerous Driving

Dangerous Driving

Releasedatum:
09-04-2019
Genre:
Racen
Uitgever:
Three Fields Entertainment
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    586 XP
  Ghost_killer's avatar

  Blij ik deze niet heb gekocht in de store game play ziet er niet uit naar filmpje gezien te hebben. Verder zal t zeer vermakelijk zijn. Maar laat deze liggen.

 2.    1929 XP
  ps4 ps4's avatar

  leuk

  mvg

Dangerous Driving update voegt verschillende nieuwe multiplayer features toe
Review: Dangerous Driving
Hoge snelheden en harde crashes in launch trailer van Dangerous Driving