Rainbow Six Siege is vandaag en de komende dagen gratis te spelen via een trial, zoals je eerder al hebt kunnen lezen. In samenwerking met Ubisoft doen we er nog een schepje bovenop, want we geven namelijk een Chibi naar keuze weg.

Mocht je niet bekend zijn met de Chibi’s, dit zijn kleine figuren gebaseerd op de Operators uit de game en dat zijn natuurlijk leuke verzamelitems. Jij kan kans maken op zo’n Chibi en het enige wat je daarvoor moet doen is ons een mailtje sturen.

Zet in dat mailtje welke je van de onderstaande vijf wilt hebben en waarom wij deze naar jou moeten opsturen.

  • Sledge
  • Valkyrie
  • Jäger
  • Hibana
  • Thermite

Een keuze gemaakt? Volg dan de onderstaande stappen en doe mee! Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dan kunnen we het snel afhandelen als je de winnaar bent.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Rainbow Six'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 juni 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.