Het lijkt erop dat er een nieuwe aankondiging van Ubisoft voor de aankomende E3 vroegtijdig is uitgelekt. Als we een nieuw gerucht moeten geloven, zal de uitgever namelijk een nieuwe game in de Rainbow Six-serie gaan onthullen, genaamd Rainbow Six Quarantine.

Deze titel werd voor het eerste genoemd in de Splitscreen-podcast van Kotaku, een website die doorgaans behoorlijk betrouwbaar lijkt als het aankomt op geruchten. Industrie-insider Nibel liet vervolgens op Twitter ook weten dat een aankondiging van Rainbow Six Quarantine aanstaande is, wat het gerucht nog wat geloofwaardiger maakt.

Volgens de geruchten is Rainbow Six Quarantine een coöp PvE-shooter, waarmee de serie dus een totaal andere kant op gaat na Rainbow Six Siege, wat natuurlijk een PvP-shooter is. Ubisoft heeft recent laten weten dat Rainbow Six Siege voorlopig geen direct vervolg zal krijgen en dat we mogelijk nooit meer een singleplayergame in de Rainbow Six-serie gaan zien. De komst van een PvE-game die zich op coöp richt zou dus wel degelijk een mogelijkheid kunnen zijn met die uitspraken in het achterhoofd.

Maandagavond om 22:00 uur zal Ubisoft een E3 persconferentie houden en dan wordt Rainbow Six Quarantine dus mogelijk aangekondigd, maar beschouw de informatie tot die tijd nog wel als een gerucht.