Vandaag op de voorlaatste dag van het jaar 2010 zijn nog net twee nieuwe boxarts bekend gemaakt van twee toppers die we in het jaar 2011 mogen verwachten. Zonet is namelijk de boxart van Portal 2 en MotorStom Apocalypse op het internet verschenen.

Deze nieuwe MotorStorm Apocalypse speelt zich niet als voorgaande games af op een eiland, maar in een post-apocalyptische wereld. Ditmaal moet je zoals gewoonlijk weer als eerste eindigen bij de finish, maar moet je ook proberen te overleven, want alle omgevingen kunnen ditmaal onverwacht ontploffen.

In Portal 2 ga je dan weer opnieuw heel wat puzzels moeten oplossen met onze heldin Chell, die er ditmaal niet meer alleen voor zal staan. Ze krijgt namelijk de hulp van Wheatley, een core. In Portal 2 zal er ditmaal ook een coop mode aanwezig zijn. Hierin moet je met twee robots puzzels oplossen door middel van het welbekende portal-gun.

Beide games worden in het begin van volgend jaar bij ons in de winkelrekken verwacht. Motorstorm Apocalypse staat namelijk gepland voor 18 maart 2011 en Portal 2 voor 21 april 2011.

[nggallery id=501]