Eerder werd al bekend dat Kingdom Hearts III nieuwe DLC zou krijgen, maar nu is op het Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres concert in Los Angeles nog wat meer informatie hierover vrijgegeven. De naam van de uitbreiding, Re:Mind, was al eerder gevallen, maar werd nu opnieuw bevestigd. Bovendien weten we nu ook dat deze uitbreiding ergens in de loop van de komende winter speelbaar zal zijn.

De uitbreiding geeft je onder andere toegang tot een nieuwe keyblade-transformatie voor Sora, maar zal je ook de mogelijkheid bieden te spelen met Roxas, Riku en Aqua. Ook zal de uitbreiding een nieuw verhaal omvatten, waarvan je al enkele fragmentjes kan bekijken in de nieuwe trailer. Uiteraard betekent dit allemaal ook een confrontatie met nieuwe, epische baasgevechten en om alles in schoonheid af te sluiten zal je daarenboven ook een nieuw geheim einde kunnen bereiken.

Hieronder kan je alvast de trailer bekijken voor de opkomende uitbreiding, maar wees gewaarschuwd: het internet is donker en zit vol spoilers, dus bekijk de trailer best niet als je Kingdom Hearts III nog niet hebt uitgespeeld! Een specifieke releasedatum is momenteel nog niet bekend.