Iets meer dan een maand geleden kwam het games magazine: GameInformer met een teaser van een nog onbekende game. Het was namelijk een foto van een schip wrak met daarbij “A survivor has born”. Mensen begonnen direct te denken aan een Tomb Raider game omdat hier vroeger al enkele informatie was over gelekt. Enkele weken later deed GameInformer de game dan officieel uit de doeken en het was zoals de meeste mensen hadden gedacht inderdaad een nieuwe Lara Croft game.

We weten over het algemeen nog niet zo veel over de game, in de game speel je met een jonge Lara Croft die gestrand is op een eiland en daar probeert weg te geraken. Vandaag zijn nu de eerste screenshots, artwork en renderingen verschenen op de site van GamesInformer, hieronder vind je al enkele nieuwe screenshots terug, maar als je de volledige galerij wilt zien moet je hier klikken.

Wanneer de nieuwe Tomb Raider in de winkelrekken zal gaan verschijnen is nog onbekend maar volgens Crystal Dynamics zal de game nog tegen het einde van 2011 bij ons in de rekken komen te liggen.