Ghost Recon: Breakpoint werd een paar weken geleden al aangekondigd door Ubisoft en uiteraard ontbrak de game niet bij de E3 conferentie van de uitgever. Daar liet Ubisoft twee trailers zien, één die draait om de Ghosts en één die draait om Cole D. Walker, de vijand van de Ghosts gespeeld door Jon Bernthal.

Beide trailers zijn weer de moeite waard, want die geven goed de sfeer van de game weer. Helaas tonen ze niet echt veel gameplay, maar daar komt de komende dagen wellicht verandering in, aangezien de game speelbaar is op de beursvloer.

Verder kondigde Ubisoft nog het ‘Delta Company Community Program’ aan, waarmee spelers direct met de ontwikkelaar kunnen communiceren. In de video helemaal onderaan dit bericht kom je meer over dit programma te weten.

Tussen neus en lippen door vertelde Ubisoft ook nog dat het toch wel mogelijk zal zijn om met AI gestuurde teammaten te spelen, daar waar eerder aangekondigd werd dat dat niet mogelijk zou zijn. Ubisoft luistert dus naar de community, die hier erg vocaal over is geweest.

Dan als laatste nog een nieuwtje over de beta van Ghost Recon: Breakpoint, die gaat op 5 september van start.

Walker Manifesto trailer

We Are Brothers gameplay trailer

Delta Company Community Program