Bekijk hier de nieuwe Ghost Recon: Breakpoint trailers


Ghost Recon: Breakpoint werd een paar weken geleden al aangekondigd door Ubisoft en uiteraard ontbrak de game niet bij de E3 conferentie van de uitgever. Daar liet Ubisoft twee trailers zien, één die draait om de Ghosts en één die draait om Cole D. Walker, de vijand van de Ghosts gespeeld door Jon Bernthal.

Beide trailers zijn weer de moeite waard, want die geven goed de sfeer van de game weer. Helaas tonen ze niet echt veel gameplay, maar daar komt de komende dagen wellicht verandering in, aangezien de game speelbaar is op de beursvloer.

Verder kondigde Ubisoft nog het ‘Delta Company Community Program’ aan, waarmee spelers direct met de ontwikkelaar kunnen communiceren. In de video helemaal onderaan dit bericht kom je meer over dit programma te weten.

Tussen neus en lippen door vertelde Ubisoft ook nog dat het toch wel mogelijk zal zijn om met AI gestuurde teammaten te spelen, daar waar eerder aangekondigd werd dat dat niet mogelijk zou zijn. Ubisoft luistert dus naar de community, die hier erg vocaal over is geweest.

Dan als laatste nog een nieuwtje over de beta van Ghost Recon: Breakpoint, die gaat op 5 september van start.

Walker Manifesto trailer

We Are Brothers gameplay trailer

Delta Company Community Program

Boxshot Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint

Releasedatum:
04-10-2019
Genre:
Shooter
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    80.56.22..xxx's avatar

    Zombies of robots en drones. Politiek correcte ww2
    games…Waar zijn de realistische (tegenwoordige tijd) shooters gebleven zoals bf4? Ik hoop dat modern warfare iets wordt.

Ghost Recon Breakpoint trailer ‘We Are Wolves’ uitgebracht
Ghost Recon: Breakpoint beta is begonnen en uitnodigingen zijn verstuurd
Ghost Recon: Breakpoint’s Auroa Archipelago van details voorzien in nieuwe video