The Division 2 kwam vanavond uiteraard ook voorbij tijdens de Ubisoft E3 conferentie en daar liet de uitgever een glimp van de toekomst zien. Allereerst werd aangekondigd dat The Division 2 vanaf 13 juni tot 16 juni geheel gratis te spelen is via een trial. De trial is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Verder liet Ubisoft weten dat Episode 1: D.C. Outskirts in juli zal verschijnen en met deze uitbreiding zul je voor het eerst buiten de stad gaan waar je op president Ellis en de leider van de Outcasts zult gaan jagen. Je zult zoal de Washington National Zoo bezoeken, waar je 11 verschillende biomes door zult trekken in gevecht met de vijanden. Verder brengt deze episode een Expeditions modus naar de game, waarmee spelers verschillende coöperatieve uitdagingen voorgeschoteld krijgen.

Episode 2: Pentagon: The Last Castle staat gepland voor het najaar en in deze episode zullen agenten het in drie missies tegen de Black Tusk moeten opnemen in het Pentagon. Tevens komt deze episode met een nieuwe Raid, die wederom met 8 man gespeeld kan worden.

Episode 3: Blooklyn: Homecoming zal begin 2020 verschijnen en in deze episode zul je naar New York reizen, alwaar je voor nieuwe uitdagingen komt te staan op Coney Island.