Nieuwe beelden van BulletStorm

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d15d2bc8a575.jpg

In februari kunnen we aan de slag met de allernieuwst game van Epic Games genaamd BulletStorm. Met Bulletstorm willen de makers van Unreal en Gears of War het shootergenre weer nieuw leven inblazen. Waar je in andere shooters enkel moet zien te overleven, draait het in Bulletstorm vooral om zo snel mogelijk vijanden af te maken op de meest stijlvolle manieren.

Jij komt toevallig zijn ruimteschip tegen en besluit hem aan te vallen, op de één of ander manier stort jijzelf ook neer op een verlaten planeet met allemaal mutanten en beesten. Je bent gelukkig niet alleen want een teamgenoot genaamd Ishi Sato overleefd de crash ook. Samen met je teamgenoot moet je jezelf een weg banen door deze onbekende planeet met al zijn gevaren zodat je veilig terug thuis kan geraken.

Er zijn heel wat nieuwe beelden verschenen van deze veelbelovende shooter met een interview met Cliff Bleszinski, of zoals sommige hem ook noemen : Cliffy B, waarin hij verteld over de verschillende wapens, verschillende spelmodussen nog veel meer. De beelden komen van de recentste aflevering van Qore dat jammer genoeg enkele voor de Amerikaanse PlayStation Store is.

BulletStorm ligt vanaf 25 februari bij ons in de winkelrekken.

Boxshot Bulletstorm

Bulletstorm

Releasedatum:
24-02-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Dit spel… echt dit spel… MUST HAVE

  2.    518 XP
    rufuzmitchell's avatar

    mja, ik weet het niet. ergens ziet het er wel lachen uit,maar die teksten aldoor in beeld…(ja ik snap dat het onderdeel v/d gmeplay is) …nee, ik weet het niet. lijkt me nogal irritant worden op den duur.

Remaster van Bulletstorm is mogelijk in ontwikkeling
Bulletstorm ontwikkelaar werkt momenteel aan een Triple-A titel en een wat kleinere game
PlayStation Plus update voor oktober bekendgemaakt
Epic Games laat zich horen over Bulletstorm 2