Met een nieuwe trailer worden we getrakteerd op beelden van The Surge 2. De game speelt zich af in Jericho City en zoals je in de trailer kunt zien is het hier lekker rauw en heftig. Je krijgt toegang tot een persoonlijke exosuit met allerlei implantaten en mogelijke upgrades. De wapens zijn ook vrij spectaculair en in elkaar gezet met de meest uiteenlopende onderdelen.

Het duurt nog even voordat je zelf de enorme eindbazen mag verrassen met je moves, want op 24 september ligt de game in de winkels. De nieuwe trailer check je hieronder.

Op weg naar Jericho City, wordt je vliegtuig neergehaald door een mysterieuze storm en stort neer in de omgeving. Soldaten passen de krijgswet toe, robots zijn op rooftocht en een duistere zandstorm hangt boven de stad.

Ontdek het uitgestrekte, verwoeste Jericho City. Ga de strijd aan met meedogenloze gevaren in gewelddadige gevechten, hak en scheur de ledematen van je tegenstanders om materiaal te stelen dat je sterker zal maken, sterk genoeg om de meest gevreesde vijanden in de stad te confronteren. Met een uitgebreid wapenarsenaal, pantsers, vaardigheden, implantaten en drones om je personage te bouwen, en een grotere en ambitieuzere wereld, daagt The Surge 2 je uit om te overleven en zijn geheimen te onthullen.