Mini Mech Mayhem verschijnt 18 juni exclusief voor de PS VR

FuturLab’s nieuwe game Mini Mech Mayhem zal volgende week, 18 juni, verschijnen exclusief voor PlayStation VR. De game is geïnspireerd door table-top spellen, waarbij alle actie zich op een bord afspeelt.

In deze game is het de bedoeling dat je je acties vooraf bedenkt om er daarna voor te zorgen dat je als enige op het bord overblijft. De trailer, die gelijktijdig met het nieuws over de releasedatum is verschenen, geeft je een duidelijk idee over hoe de game in zijn werk gaat, dus check het gauw hieronder.

Wil je de game pre-orderen? Klik dan hier. PS Plus leden ontvangen nu tijdelijk 20% korting en betalen niet €19,99, maar €15,99 voor de game.

Boxshot Mini-Mech Mayhem

Mini-Mech Mayhem

Releasedatum:
18-06-2019
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
FuturLab
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    184 XP
  Marconobi's avatar

  Lijkt me leuk en de pre-order staan. Soort van het fysieke bordspel Robo Rally.

 2.    921 XP
  Frenchcorepower's avatar

  Lijkt mij ook leuk en gelukkig zijn er stuk of 30 ( als ik mij niet vergis ) verschillende ai met elk eigen moeilijksheidsgraden

 3.    468 XP
  Therockbrothers's avatar

  Ik twijfel echt nog heel erg of ik deze wil halen of niet. Het lijkt me heel leuk, maar het probleem is dat er niet zoveel gameplay is laten zien tot nu toe om te zien of ik ‘m echt wil halen. Ik kan wel wachten tot nadat die uit is, maar dan kan ik geen gebruik maken van de pre-order korting.

Tiny Trax-ontwikkelaar onthult zijn nieuwste game