Afgelopen maandag heeft Ubisoft Watch Dogs: Legion uitgebreid laten zien en daardoor hebben we nu een goed beeld van de gameplay. Dit nieuwe deel is nog meer high-tech dan het vorige deel als het op gameplay aankomt en een unieke feature is dat je met een brede variatie van personages speelt.

Deze game staat gepland voor een release op 6 maart 2020 en dan verschijnt deze titel voor onder andere de PlayStation 4. Er bestaat echter een goede kans dat de game later in 2020 opnieuw uitkomt, maar dan voor de PlayStation 5.

Tijdens een panel op E3 Coliseum sprak creative director Clint Hocking over de titel. Opvallend was dat hij gedurende dit panel zei dat de game naar de PlayStation platformen en Xbox platformen komt in 2020. Dat is meervoud en dat suggereert dus een release op de next-gen consoles.

Heel gek is dat overigens niet, want bij de introductie van de PlayStation 4 bracht Ubisoft bijvoorbeeld Assassin’s Creed IV: Black Flag uit, die een maand eerder nog voor de PlayStation 3 uitkwam. Mocht dit inderdaad kloppen, dan zijn we benieuwd naar de extra features, gezien de PlayStation 5 backwards compatible is.

“March 6th 2020 on PlayStation platforms, Xbox platforms, and PC and Stadia”