Monster Hunter: World is inmiddels al een lange tijd verkrijgbaar en over een paar maanden verschijnt de grote Iceborne uitbreiding. Vanaf 6 september kunnen spelers zich wagen aan dit koude landschap met sneeuw en ijs dat natuurlijk vol zit met allerlei monsters. Het is dus nog even wachten, maar deze gameplay toont alvast goed wat je verwachten mag van de Iceborne uitbreiding.

In dit kwartiertje aan gameplay zien we de bekende elementen voorbij komen evenals wat nieuwe monsters. De kou in dit landschap zorgt ervoor dat je stamina minder snel terugkomt, dus wees goed voorbereid voor je het tegen de monsters opneemt. De heren van PlayStation Access geven zelf al aan dat ze geen Monster Hunter experts zijn, maar de gameplay video bevat genoeg informatie om zeker even te kijken. De beelden worden daarnaast van commentaar voorzien.

Heb je Monster Hunter: World nog nooit gespeeld en wil je ook de uitbreiding eens proberen? Dan kan je op 6 september ook kiezen voor de Monster Hunter: World – Iceborne Master Edition.