Call of Duty keert terug richting zijn roots met Modern Warfare en staat op de planning voor 25 oktober later dit jaar. Afgezien van de eerste trailer weten we nog niet echt veel over de game, behalve dat de Spec-Ops modus terugkeert en dat het verhaal ongeveer even lang gaat zijn als voorgaande delen.

De ontwikkelaar vertelt nu zelf wat meer over Modern Warfare en de ontwikkeling daarvan. In de onderstaande video kan je naar een panel kijken dat op de E3 plaatsvond. De Modern Warfare reeks kennen we natuurlijk al, maar wat betekenen die woorden eigenlijk? Vanuit dat perspectief is Infinity Ward aan de slag gegaan om zo deze woorden te herdefiniëren. Het panel is een klein half uurtje lang en bevat veel informatie, dus neem zeker even een kijkje als je de tijd hebt.

Tot slot zijn er ook nog twee screenshots verschenen die de multiplayer laten zien. We weten hier nog niets over en deze screenshots maken het niet veel duidelijker. Wel lijkt het erop dat Ghillie Suit outfits terugkeren evenals de Juggernaut outfit, die ontzettend veel kogels kan absorberen.

Multiplayer screenshots

blank