Rockstar heeft nog meer ideeën voor Red Dead Redemption

Iedereen kent Red Dead Redemption wel. Velen van ons beschouwen deze game als dé game van 2010 en natuurlijk geven we deze mensen geen ongelijk. Red Dead Redemption is een zeer uniek spel die door ontwikkelaar Rockstar gewoon bijna perfect is neergezet. De game is miljoenen keer over de toonbank gegaan en Rockstar heeft in de tussentijd ook al heel veel DLC voor de game beschikbaar gemaakt.

Vandaag heeft Rockstar bekend gemaakt dat ze nog lang niet klaar zijn met Red Dead Redemption. Ze doen nog wat luchtig over een vervolg en zeggen dat ze hier niet mee bezig zijn. Ze hebben nog wel onmogelijk veel ideeën voor dit ‘eerste’ deel van het spel en zijn nog druk in de weer om nieuwe DLC te ontwikkelen. Als de kwaliteit van de DLC net zo hoog blijft als de voorgaande, dan zouden we zeggen: laat maar komen.

Boxshot Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

Releasedatum:
21-05-2010
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    428 XP
  Djives's avatar

  Ik hoop dat het iets voor de multiplayer is. Er zit zoveel meer potency in multiplayer

 2.    5459 XP
  7th-son's avatar

  wat dacht je van een multiplayer ervaring die net zo gaaf en leuk is als de singleplayer?
  ik mis zooooo veel in multiplayer!11 shame on rockstar!

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Ik hoop juist dat ze nu weer eens iets gaan doen met de SP.Er is al genoeg voor MP uitgekomen (oke,Undead was ook SP) Een nieuwe verhaallijn met Jack bijv. of ala episodes iets met Landon of de Marshall..of een geheel nieuw character mag van mij ook! Ik denk trouwens dat er echt nog wel een vervolg komt op RDR…surprise hit van het jaar,zelfs voor R* zelf..ze zouden gek zijn als ze deze franchise niet volledig gaan benutten.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop echt op een soort vervolg.

 5.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  kijk,

  RDR is tenminste waar voor je geld.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik hoop eigenlijk SP

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Eerst mogen ze de undead bugs weg hallen voor ze heer aan begingen!! Op me^^ ps3 loop die elke keer fast!!! Ik word er gek van!! Daar gaat me^^ 10 of 13€ !!!

 8.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  ze melken de game uit….

 9. Anoniem -   
  Dot's avatar

  Bronartikel is volledig verkeerd geïnterpreteerd. Nergens wordt gesproken over nieuwe DLC voor Red Dead Redemption, het gaat alleen over ideeën voor een mogelijk vervolg. Red Dead Redemption is klaar, daar komt niets nieuws meer van uit.