DICE introduceert zo nu en dan nieuwe tijdelijke modi in Battlefield V en ook deze week is er weer een nieuwe modus beschikbaar gesteld. Deze keer gaat het om Outpost, een modus die volgens de ontwikkelaar meer gericht is op tactische gameplay dan op het maken van kills.

Outpost draait om de strijd om radiotorens. Beide teams moeten deze torens zien te bouwen en te verdedigen. Je verdient namelijk punten door de torens in je bezit te krijgen en te houden. Het bouwen van de radiotorens gaat hetzelfde in zijn werk als het bouwen van Fortifications. Wanneer je een toren hebt gebouwd, kun je ze ook nog in verschillende levels upgraden. Hierdoor verdien je nog sneller punten.

Wanneer je een radiotoren hebt gebouwd, is het dus zaak om deze te verbeteren en te verdedigen. Je kunt er echter ook voor kiezen om in de aanval te gaan, want je kan radiotorens van het andere team door middel van bommen en andere explosieven vernietigen. Als je een toren van de tegenstander hebt gesloopt, kun je op die locatie zelf weer een nieuwe toren opbouwen.

Outpost wordt gespeeld door twee teams van 32 spelers. De modus is speelbaar op twee verschillende maps, namelijk Arras en Mercury. DICE heeft niet aangegeven tot wanneer de tijdelijke modus precies speelbaar is, maar het lijkt aannemelijk dat Outpost tot het einde van Chapter 3: Trial by Fire beschikbaar is.

Later deze maand, op 27 juni om precies te zijn, gaat Chapter 4: Defying the Odds van start. In dat hoofdstuk kun je onder meer een reeks nieuwe maps verwachten, waarvan je hier beelden kunt bekijken.