Final Fantasy XIV: Shadowbringers krijgt nieuwe trailer, artwork en meer

Naar aanleiding van de nieuwe grote uitbreiding Shadowbringers voor Final Fantasy XIV, zijn er verschillende tweets verschenen op het officiële Final Fantasy XIV Twitter-account die meer info geven over wat ons zoal te wachten staat.

Allereerst werd een nieuwe trailer vrijgegeven die het Dungeon Crawler-aspect van de uitbreiding onder de loep neemt. Mooie en mysterieuze locaties worden getoond, alsook de monsters die je op deze locaties opwachten. Die trailer kan je hieronder bekijken.

Vervolgens werd een update geplaatst door het art team, met heugelijk nieuws: vanaf 15 juni tot aan de releasedatum kan je elke dag genieten van een stuk Final Fantasy XIV-artwork. De eerste van deze beloofde updates is de onderstaande afbeelding.

Verder krijgen we ook meer informatie rond de opkomende patches die gelanceerd zullen worden met de nieuwe uitbreiding. Deze patch notes zijn nu echter nog niet bekend, maar ze zullen aangekondigd worden tijdens een livestream op 27 juni. Bovendien zullen ze gebracht worden door onder andere niemand minder dan Yuichi Nakamura, de stemacteur van Thancred Waters in de game.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers gaat live op 2 juli voor de PS4 en pc.

Boxshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Releasedatum:
27-08-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
Special: Het verhaal van Final Fantasy XIV: Stormblood
Special: Het verhaal van Final Fantasy XIV: Heavensward
Special: Het verhaal van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Special: Yoshida over Final Fantasy XIV en zijn waardering voor de community