Ubisoft heeft via persbericht laten weten wat Assassin’s Creed: Odyssey spelers deze maand nog mogen verwachten. Het is niet buitengewoon veel, maar dat komt doordat het één en ander inmiddels al is verschenen. Zo werd vorige week maandag de Story Creator modus uitgebracht en tevens is de tweede episode van The Fate of Atlantis al even beschikbaar.

Deze maand komt daar op 25 juni de tiende episode van The Lost Tales of Greece bij, die de titel ‘Every Story Has an Ending’ heeft gekregen. In deze episode leren spelers meer over Herodotos en ze ontdekken een complottheorie terwijl ze samen met hem naar zijn thuiseiland Samos reizen.

Vandaag verschijnt er ook nog het één en ander in de game, zo kun je nu het Oracle Character Pack bij Oikos of the Olympians verkrijgen. Dit pakket bestaat uit het volgende:

  • Sacred Oracle Armor
  • Sacred Deer
  • The Hunter’s Blade

Als laatste heeft Ubisoft nog aangegeven dat de Discovery Tour voor de game – verschijnt in de herfst – rondleidingen bevat in 29 regio’s met meer dan 300 stations. Er zullen vijf thema’s zijn met daarin rondleidingen en dat zijn de volgende: filosofie, architectuur, het dagelijks leven, oorlog en mythen.