Gerucht over aankondiging van Bungie blijkt nep

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d233dd251a45.jpg

Eén van de nadelen van het internet is dat je nooit zeker weet of iets waar is en de meeste dingen moet je dan ook met een korreltje zout nemen. Dat is deze keer ook weer het geval, want een fan van Bungie claimt dat hij verantwoordelijk is voor het eerder verschenen gerucht en dat hij de betreffende website had gemaakt.

Op deze site zagen we een klok verschijnen die aftelde naar een moment afgelopen week, maar toen deze klok was afgelopen zagen we alleen maar enkele zinnen verschijnen. Als we op deze zinnen klikken worden we naar diverse pagina’s doorgestuurd waar we van deze ‘fan’ wat uitleg krijgen over zijn werkwijze en waarom hij alle volgelingen van Bungie op het verkeerde spoor heeft gezet.

“Many of you are wondering what exactly the countdown and the cryptic messages was all about. Well to be completely honest, there was no meaning.”

Het is echter wel bekend dat Bungie op het moment werkt aan een nog onbekende game, waar we zeer binnenkort meer over hopen te horen. Of het enigszins te maken heeft met het idee wat deze fan had kan dan pas bevestigd worden.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wow die heeft ff heel wat mensen geflashed.

 2.    15 XP
  Bramos's avatar

  En hoe weet ik nou of dit verhaal wel waar is? ‘Eén van de nadelen van het internet is dat je nooit zeker weet of iets waar is’

 3.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Bramos:

  Omdat nieuwssites te vertrouwen zijn, want we geloven ook allemaal wat er op sites als Nu.nl staat. Ben je trouwens nog moe?(A)

 4.    15 XP
  Bramos's avatar

  @fl1pp13 haterspraters