Crash Team Racing: Nitro-Fueled is slechts één dag uit, maar heeft nu al een lading klachten over zich gekregen van vroege kopers. De game leek op de dag van de release namelijk erg veel last te hebben van connectie problemen, meer bepaald in de PS4-versie. Spelers werden op willekeurige momenten uit races gegooid, of verdwenen gewoon van de racetrack in zijn geheel. Sommige races werden zo zelfs bepaald door wie erin slaagde de connectie problemen als enige te overleven.

Ontwikkelaar Beenox liet al snel weten op de hoogte te zijn van de problemen en dat er aan een oplossing gewerkt werd. Gisterenavond meldde de studio vervolgens dat er een nieuwe update voor de PS4-versie van Crash Team Racing: Nitro-Fueled is uitgebracht. Deze update zou de online ervaring flink moeten verbeteren, aldus de ontwikkelaar.

Alhoewel het vandaag de dag niet zo uitzonderlijk is dat een game bij het lanceren problemen ondervindt, is het toch nog steeds erg jammer dat spelers die de game vroeg aanschaften hierdoor niet ten volle van de game kunnen genieten. Gelukkig heeft Beenox snel gereageerd en hopelijk zijn de grootste problemen nu opgelost met de nieuwe update.