Treyarch brengt komende week, op dinsdag 25 juni, een nieuwe update voor Call of Duty: Black Ops 4 uit. Met deze update wordt er een nieuwe map variant aan de multiplayer toegevoegd, namelijk Hacienda Twilight. Deze map is gratis voor alle spelers.

Ook wordt de Contracts-feature, die we kennen uit eerdere delen uit de serie, met de update geïntroduceerd in Call of Duty: Black Ops 4. Contracts zijn dagelijkse uitdagingen die spelers aan kunnen gaan in de multiplayer, Zombies, Blackout en World League. Als je deze uitdagingen op tijd weet te voltooien, verdien je in-game beloningen. Onder deze beloningen vallen Reserve Cases, bonus XP in één van de genoemde modi, bonus Nebulium Plasma in Zombies en bonus Merits in Blackout.

De komst van de Contracts-feature lijkt een mooie stap in de goede richting van Treyarch, nadat er eerder ophef ontstond over het feit dat nieuwe wapens alleen in Cases te vinden waren, waar spelers ook voor kunnen betalen. Treyarch zegt naar de feedback geluisterd te hebben en wil spelers door middel van Contracts dus nieuwe manieren geven om bepaalde content vrij te spelen.

blank

blank