Ichiban Kasuga, bekend van Yakuza Online, zal de held zijn in de gloednieuwe Yakuza-game, die momenteel in ontwikkeling is. Hier in het Westen kennen we hem waarschijnlijk niet, aangezien het een Japan exclusieve online card-game betreft waar hij bekend van is. Toch kregen we een tijdje terug de onderstaande trailer van hem te zien, die laat zien wat voor type held je kunt verwachten.

Nieuwe details over de game, die overigens in 2017 al aangekondigd werd, krijgen we gelukkig ook snel. Tijdens een interview met de Taiwanese website Gamebase heeft de producer van de serie Daisuke Sato beloofd dat er binnenkort meer informatie komt. Op 10 juli maken zij namelijk bekend wie de ondersteunende actrice zal zijn voor de game.

Dit gaat ongetwijfeld gebeuren met een nieuwe trailer, waar hopelijk ook meer info over de game mee naar buiten komt, die wat uitgebreider is dan de onderstaande trailer.

“On July 10, we will announce the supporting actress for the new title, as well as share the latest information on the new title, so please look forward to it,” aldus de producer.