De Men in Black zijn weer terug en wel op het grote witte doek. Om de terugkeer van deze alienjagers te vieren, mogen we in samenwerking met Universal Pictures vrijkaartjes weggeven. In totaal geven we vijf keer een set van twee kaartjes weg, zodat jij met een vriend, vriendin of familielid naar de film kan.

Om kans te maken op een set van vrijkaartjes, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel Men in Black bioscoopfilms zijn er geweest (exclusief deze nieuwe)?
Vraag 2: Waar zijn deze films (losjes) op gebaseerd?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in via het onderstaande stappenplan en wellicht zit jij binnenkort in de bios! Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dan kunnen we de kaartjes mocht je winnen sneller naar je opsturen.

The world’s not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie. Verder met o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson en Liam Neeson.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Men in Black: International'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal Pictures zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 juli 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.