Voor wie nog graag BioShock opnieuw wil beleven of er eerder simpelweg nooit tijd voor heeft gehad, is er deze week een leuke aanbieding. In de vaste rubriek ‘Deal van de Week’ in de PlayStation Store is namelijk BioShock: The Collection verschenen als aanbieding.

Je betaalt nu slechts €8,99 voor de gehele collectie die BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite bevat met alle uitbreidingen en geüpdatete graphics. Als je optelt hoeveel speelplezier dit oplevert, dan gaat je hoofd bijna tollen, zoveel content voor zo weinig geld.

Je kunt de collectie hier aanschaffen.

Keer terug naar Rapture en Columbia en beleef de bekroonde BioShock-reeks op een compleet nieuwe manier. In BioShock: The Collection maak je opnieuw onvergetelijke reizen door de wereld van BioShock, nu prachtig geremasterd in 1080p. BioShock: The Collection bevat alle singleplayercontent van BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite, alle singleplayeruitbreidingen, het pack Columbia’s Finest en Director’s Commentary: Imagining BioShock, met Ken Levine en Shawn Robertson.