Nog niet zo heel lang geleden besteedden we binnen deze rubriek aandacht aan Apex Legends en nu doen we dat weer. Wellicht vraag je je af waarom. Namelijk omdat het tweede seizoen voor de deur staat en dat is toch weer een belangrijk moment voor deze game. Onlangs heb je hier nog kunnen lezen dat de trailer voor het tweede seizoen is uitgelekt. Wil je die (wederom) bekijken, dan kun je dat hier doen. Het tweede seizoen begint op 2 juli en dat biedt ons een uitgelezen kans om er weer een artikel binnen deze rubriek aan te wijden. Je kunt dit dan ook zien als een soort follow-up artikel op het vorige.

Nu trekken we de lijn dus door en stellen we dat het tweede seizoen van Apex Legends precies op het juiste moment komt, maar ben jij het hier wel mee eens? Apex Legends kwam knallend uit de startblokken en inmiddels heeft het zich binnen afzienbare tijd opgewerkt tot een stabiele speler binnen het Battle Royale genre. Niet alles is echter even gladjes verlopen voor deze game. De eerste Battle Pass heeft na de lancering bijvoorbeeld best lang op zich laten wachten. Überhaupt houdt het nog niet op als we het hebben over het toevoegen van nieuwe content. We hebben al een nieuw wapen evenals een nieuwe Legend mogen verwelkomen en met ingang van het tweede seizoen kunnen we weer aan de slag met nog een nieuwe Legend én een nieuw wapen.

Nog belangrijker zijn echter de aankomende veranderingen aan de map – eindelijk zullen we maar zeggen. Deze aanpassingen zijn meer dan welkom en dat houdt de ervaring in onze ogen fris. We zijn nu zometeen ook meer dan een half jaar verder en met het uitblijven van dergelijk updates loop je het risico dat spelers snel afhaken en overstappen naar concurrenten als Fortnite. Hoewel wij hier dus stellen dat deze genoemde aanpassingen precies op het juiste moment komen, hoef jij het hier natuurlijk niet mee eens te zijn. Misschien dat je in dat geval de toevoegingen die gedaan gaan worden juist te mager vind.

Verwacht je dan meer Legends of zie je liever een geheel nieuwe map ernaast uitgebracht worden? Ben je het nog niet eens met het huidige wapenarsenaal en wil je meer of andere type wapens in de game zien? Of juist nog meer modi dan enkel de ranked modus die nu is aangekondigd? Je kan wat dat betreft je fantasie hierin enigszins de vrije loop laten en dat maakt het interessant. Kortkom, welke aanpassingen moeten er nog gedaan worden in de nabije toekomst of ben je tevreden met wat er nu is aangekondigd voor het tweede seizoen in Apex Legends? Of vind je het allemaal sowieso te weinig en ben je al afgehaakt? Deel vooral weer je mening en laat ons hier weten hoe je tegen dit onderwerp aankijkt!