Dat EA Access in juli dit jaar zou gaan lanceren voor de PlayStation 4, dat wisten we al, maar we hebben nu ook de precieze datum van EA gekregen. Vanaf 24 juli is het zover, dan komt EA’s abonnementsservice eindelijk naar Sony’s console. Bij launch zullen alle vault games die momenteel op de Xbox One beschikbaar zijn ook actief zijn op de PS4. Hetzelfde geldt voor de 10 uur trials voor games die niet in de vault zitten. Nieuwe trials zullen beschikbaar zijn naarmate EA straks nieuwe releases uitbrengt.

Is een EA game dus niet in zijn geheel gratis? Dan kun je deze alsnog gratis en voor niets 10 uur uitproberen. Enkele gratis games zijn in ieder geval Battlefield V, NHL19, NBA Live 19, Madden 19, Unravel Two, Burnout Paradise Remastered, UFC 3, Fe, Need for Speed Payback, De Sims 4, Fe, FIFA 18, Titanfall 2, Mass Effect Andromeda en nog veel en veel meer.

Voor €3,99 per maand of €24,99 per jaar ben je lid van de service. Als we kijken naar de hoeveelheid content die je krijgt, is dat meer dan respectabel.