Ni no Kuni: Wrath of the White Witch verscheen hier in Europa in 2013, nadat de game van ontwikkelaar Level-5 twee jaar eerder al in Japan uitkwam. Het vervolg, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, werd begin vorig jaar uitgebracht. Inmiddels is het duidelijk geworden dat Level-5 bezig is met een nieuwe Ni No Kuni-game.

Akihiro Hino, de president van Level-5, vertelde in een interview met het Japanse magazine Nikkei over alle plannen die er zijn voor de Ni No Kuni-serie. Zo verschijnt er eind augustus een film van Ni No Kuni in Japan en tijdens de E3 werd er een remaster van Ni no Kuni: Wrath of the White Witch aangekondigd, die op 20 september uitkomt. Hino liet verder weten dat er een smartphone app in de maak is, maar daarna had hij nog interessanter nieuws.

Hino bevestigde namelijk dat er een derde deel van de Ni No Kuni-serie in ontwikkeling is bij Level-5. Hij deelde verder nog geen details over de nieuwe game, dus het is nog even afwachten totdat we weten wat we er precies van kunnen verwachten. Hino vertelde wel dat de nieuwe Ni No Kuni-game na de eerder genoemde film verschijnt, maar dat is niet echt verrassend. Wanneer de game precies moet verschijnen is nog onduidelijk, maar mogelijk zal dit nog wel een tijdje duren.