World War Z is intussen al enkele maanden uit en de nieuwe content blijft maar binnenstromen, waar we uiteraard niet over klagen. Na de Undead Sea update, die we aan het begin van juni voorgeschoteld kregen, krijgen gamers deze week de zogenaamde Six Skulls Update om hun tanden in te zetten. Ontwikkelaar Saber Interactive maakte dit bekend aan de hand van een nieuwe roadmap, die je bovenaan dit artikel in meer detail kan bekijken.

De Six Skulls update brengt de extreme moeilijkheidsgraad tot bij ons, dus bereid je voor op enkele wel erg intensieve zombie-slachtpartijen. Ook worden er verschillende nieuwe unieke beloningen aan het spel toegevoegd, die op de afbeelding de vorm aannemen van een sniper en een katana.

Waarschijnlijk is je ook de ‘Big Update’ opgevallen, die voor later deze zomer op de planning staat. Saber Interactive omschrijft de inhoud van deze update als volgt:

  • A weekly challenge mode with special difficulty modifiers
  • New weapons and weapon variants
  • New Character Skins
  • Character Cosmetics and Accessories

Meer content is exact wat deze game nodig heeft om beter te worden, zoals al werd aangekaart in onze review. Het is dus zeker positief om te zien dat de ontwikkelaars ondersteuning blijven bieden om zo de game levendig te houden, ook al zijn de zombies die hierin de hoofdrol spelen dit niet echt.