Call of Duty: Black Ops komt met patch 1.06

Velen van jullie zullen op dit moment Call of Duty Black Ops al in de kast hebben staan. De game had een enorme hype om zich heen en velen hadden de game dan ook al lang voor release gepreorderd. Het vervolg van de inmiddels wel legendarische shooterreeks had enorme beloftes van de producer meegekregen. Door deze beloftes werden veel twijfelaars makkelijk over de streep getrokken.

Inmiddels is misschien al wel bekend dat de game toch tegenvalt. Dat hij tegenvalt in vergelijking met de hype is logisch maar velen zijn de slechte connectie, vervelende bugs in de game en schijnbare cheats zat. Iets wat in deze tijd toch niet echt meer zou hoeven. Hoewel de makers van de game al hadden gehoopt in de fine-tuning fase te zijn, is dit duidelijk niet het geval.

David Vonderhaar van ontwikkelaar Treyarch heeft op het officiële forum van Black Ops enkele dingen bekend gemaakt die veranderd zijn of zullen worden. Hieronder kunnen jullie zien wat er waarschijnlijk allemaal veranderd zal worden.

I had hoped by this time in the game life-cycle we would be engaged in a series of constructive debates about the game tuning. Tweaking a few things one way or the other.

These are some of the key things on our minds. The ones in bold are done already as of Jan 5th.

We think the AK74U grip variant re-center speed is too quick. Although the tuning in line with other grip variant weapons, the gun itself has a very perfectible kick and other attributes or attachments that make it a popular weapon to use. We have slightly de-tuned the AK74u grip for version 1.06.

We are considering giving full kill credit to the guy who drops someone in Second Chance and Assist credit for someone who finishes them off. We are also considering allowing you to only be revived one time. We are even considering increasing the revive time.
– Forum users like to complain about the “invulnerability period” when someone is dropping. I went through the script over and over again. At least in script, nothing like this exists. Forum user also complain about someone can knife or use a primary when dropping. We are investigating.

We are evaluating the RC-XD minimum and maximum damage and damage radius and it’s movement speed. Changing the kill requirement isn’t feasible at this time.

We are largely okay with the sniper rifle and knife tuning at this time. No changes are currently planned for either of these for version 1.06.

Boxshot Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops

Releasedatum:
09-11-2010
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Zondag Budgetdag – Games – 18 Augustus
Gepubliceerd op 18 aug, 2013 om 17:59
Paintballen in Nuketown? Het is mogelijk!
Gepubliceerd op 15 mei, 2013 om 14:34
Call of Duty: Black Ops zorgt voor afname straatoverlast
Gepubliceerd op 7 sep, 2012 om 14:00
De actiekortingen voor Call of Duty DLC gaan naar het goede doel
Gepubliceerd op 4 jul, 2012 om 12:45
 1.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Ik vond die RC-XD al niet zo heel goed, nu is het helemaal bagger…

 2. Anoniem -   
  distefano's avatar

  dat ze verdorie de freezes maar fixen , dat is prioriteit

 3.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  De game blijft kut door de vele connectie failures en vele malen wegvallen uit parties.
  En dan gaan ze het hebben over de ballans in de game. Lekker belangrijk!! Geef ons dan gewoon goed werkende servers zoals bij killzone systeem

 4.    16 XP
  Nix_R's avatar

  Wat een klote update
  paar van die dingen zijn wel oké maar wat heb je eraan als je black ops niet speelt omdat het spel niet functioneert -_-

 5. Anoniem -   
  Peet's avatar

  @Nix_R: Hier op de kabel met dikke down- en upstream. BO is vandaag binnen het uur 4 maal vastgelopen, 3x in MP en 1x in de lobby toen ik scrollde door de contracts. Nog nimmer, met welke game dan ook, enig probleem gehad. Dit is een structurele fout van Activision, welke niet door patches binnenkort opgelost zal gaan worden. BO gaat in de kast totdat de diverse fora melden dat het weer OK is.
  Infinity Ward komt terug als Respawn, samen met EA; Death of Duty (Google is your friend)

 6.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Gewoon weer te vroeg uit gegeven

 7.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Weer niks over de RESET gedoe!
  Sla maar de belangerijkste bug maar over!

 8.    542 XP
  niels's avatar

  inderdaad, “Velen van jullie zullen op dit moment Call of Duty Black Ops al in de kast hebben staan”

  En daar zal hij nog wel even blijven staan ook..

 9.    267 XP
  Emile's avatar

  “We are considering giving full kill credit to the guy who drops someone in Second Chance and Assist credit for someone who finishes them off. We are also considering allowing you to only be revived one time. We are even considering increasing the revive time.”
  <3 😀

 10.    1749 XP
  Shmet's avatar

  Belachelijk, laat die AK 74 maar hoe hij is ffs xD

 11.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @niels: Inderdaad, wou net zeggen.
  Dit spel is gewoon ten dode opgeschreven, ik heb het een kans gegeven door het te spelen, en toch ‘door de zure appel heen gebeten’ maar het blijft maar zuur :’)
  Enige wat activision kan doen is me geld teruggeven voor dit spel. Maar dat doen ze niet, dus dan maar nooit meer in me PS3 🙂 En vooral nooit meer een COD van infinity ward kopen. Of pre-orderen. Eerst kijken bij andere mensen, reviews, en feedback voor minimaal 3 a 4 maanden.

  Zo, klaar :’)

 12.    12 XP
  iceberg040's avatar

  wat een kut update zeg het grootste probleem is de freezes daar meoten ze aan gaan werken en dan nog iets de xbox heefd nergens last van wat een kk zooi

 13.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  Dead m de maker van bo is treyarch geen infinity ward… En ik snap ook niet waarom activision niet de matchmaking van iw gewoon kan geven aan treyarch hun bezitten ze allebij maarja matchmaking in cod 5 sucks ook voor de rest is bo een goed game fuck alle haters er zijn genoeg mensen die deze spel wel spelen wat zeker is is dat io niet terug naar mw2 ga 10x genoobtubed door dezelfde persoon met oma…

 14. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Dit is gewoon bullshit, ze nergeren gewoon de fouten die ze hebben gemaakt in bLag-Freezops voor de Ps3 en de Pc. geven helemaal geen feedback meer wat ze gaan doen aan de freezes en de slechte connectie (nattype is open). gewoon bagger dit, kan Sony hier niet een stokje voor steken? het is tenslotte hun console waar bagger naar geport wordt en wij zijn daar de dupe van. spel kost rond de 60 euro en als je daar alleen een singleplayer vaan een paar uurtjes van kan spelen en eeen muliplayer die gewoon kwa connectie en freezes waardeloos is (voor de rest vind ik het een leuk spel) maar denk gewoon dat de ps3spelers het kunnen vergeten, dit gaat ze niet lukken die freezes en lagproblemen op te lossen, gewoon slecht geport dag 60 euro en met al die freezes loop je ook nog kans je ps3 te verneuken dag playstation weer 300 euro voor een nieuwe treyard betalen jullie? hahaa. doe er gewoon wat aan als je wilt dat we nog een cod spel kopen van jullie want dit kan gewoon niet dit is een ondeugdelijk product!!

 15. Anoniem -   
  nikki's avatar

  Iedereen klaagt zo maar ik heb nog maar 2 freezes gehad in 75 uur spelen en heb bijna geen last van verbindings problemen en dat op de ps3

 16.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  @niels, jep, daar staat hij ook ^^ en ik ben COD fanboy XD haha..Ik hoopte al dat mensen dat zouden lezen XD

 17.    228 XP
  Obvious's avatar

  @AngelEmiel: Mensen die er niet mee om moeten gaan zijn bagger.

 18.    228 XP
  Obvious's avatar

  PSN was al poep. Icm dit spel al helemaal

 19. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Fix jullie internet is voordat jullie gaan janken over connectie problemen (ik heb geen enkel probleem gehad (sinds de release!!!)

 20.    1919 XP
  ddvos's avatar

  alleen zombies en wager match zijn leuk voor de rest is het een cut game

 21. Anoniem -   
  81.164.98.63 (Niet geregistreerd)'s avatar

  K weet nie hoor; sinds enkele dagen na de laatste patch heb ik toch beduidend veel minder last van disconnects en hard freezes en er was bij mij toch ook een periode dat ik het spel heb moeten wegleggen omwille van al die hard freezes. Dit is op modern warfare 1 na, toch de beste cod tot nu toe voor mij. Cod 1,2 en 3 wel nooit gespeeld.

 22.    35 XP
  GFK1994's avatar

  @AngelEmiel: jij bent echt een idioot , RC-XD al niet zo heel goed ?? 3 kills en dan een gegarandeerde kill ( als het er al geen 2 zijn ) en van ongelooflijke afstand

 23.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat van second chance vind ik wel goed.

 24. Anoniem -   
  Tegast's avatar

  Ik vind de geklaag rond Freezes en connection losts maar onzin, FIX JE INTERNET!
  De AK74u is wel degelijk overpowered, maar let meer op de wapens die underpowered zijn… De sniperclass is echt teniet gedaan in black ops, als was het zoals net na de release (dus een vertraagde ADS) was het perfect, door SoH van sniper te halen was al genoeg om MW2 quickscoping te voorkomen, maar was de sniper perfect in balans.

  Voor de rest goede update.
  Hopelijk gauw naar de volgende patch

 25.    559 XP
  Dutch-StYloZz's avatar

  We think the AK74U grip variant re-center speed is too quick. Although the tuning in line with other grip variant weapons, the gun itself has a very perfectible kick and other attributes or attachments that make it a popular weapon to use. We have slightly de-tuned the AK74u grip for version 1.06.

  Zo te zien weer mensen die klachen dat deze gun overpowerd is. Wat een zieligerts echt waar. Bij MW2 speelde ook iedereen met de UMP45 en die was ook gewoon normaal. Dat sommige wapens opeens een rage zijn wil niet zeggen dat ze die dingen gelijk moeten aanpassen.