Neem een kijkje achter de schermen van Code Vein

Inmiddels is de release van de JRPG/Soulsborne-titel Code Vein nakende en dat betekent wat meer behind-the-scenes video’s om ons nog wat warmer te maken voor de game. Kijk dus even mee naar de nieuwste aflevering in een reeks video’s die ontwikkelaar Bandai Namco online zette.

Op het programma staat deze keer het partner-systeem. Spelers krijgen namelijk een (AI- of menselijk gestuurde) compagnon, om hen te vergezellen in de vele gevaarlijke dungeons die de game rijk is. Uiteindelijk is de kans tot slagen namelijk wel groter als je samenwerkt met een partner. Keito Iizuka, de producer van de game, introduceert deze feature en vertelt ons, met behulp van de rest van het team, hoe die feature dan precies in elkaar steekt.

Tot 27 september moeten we nog wachten vooraleer we de game echt kunnen spelen, maar voorlopig kan je hier de volledige besproken video bekijken.

Boxshot Code Vein

Code Vein

Releasedatum:
27-09-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    1384 XP
    True RPGGamer's avatar

    Heerlijke game. Beta was zeer leuk. Ietsje makkelijker dan de dark souls games. Maar de anime look doet het hem voor mij 😉

Code Vein anime-opening en Collector’s Edition onthuld
‘Two-Handed Sword’ staat centraal in nieuwe Code Vein trailer
Code Vein trailer toont een enorme wolf met meerdere armen als bossfight