Nathan Drake nog lang niet met pensioen na Uncharted 3

Naughty Dog is de ontwikkelaar achter de succesvolle franchise Uncharted welke exclusief uitkomt voor de PlayStation 3. De games met avonturier Nathan Drake in de hoofdrol krijgt een derde deel aan het einde van dit jaar. In Uncharted 3: Drake’s Deception mag je op zoek gaan naar een verborgen stad in de woestijn, dus het toneel van de game is weer verschillend ten opzichte van de vorige delen.

Als je dacht dat dit misschien het laatste deel was, dan heb je echt verkeerd gedacht. Als het aan Naughty Dog ligt, gaat Nathan Drake nog lang niet met pensioen. Justin Richmond is de game director bij de ontwikkelaar en zegt namelijk in een interview tegenover Edge Magazine dat ze nog lang niet klaar zijn.

Zo vertelt hij dat ze Drake in de Uncharted reeks nog veel dingen willen laten doen dan wat ze tot nu toe hebben gedaan. Met deze woorden mogen we nog veel verwachten van de ontwikkelaar en de geweldige Uncharted games. In november ligt het derde deel in de winkels en gaan we weer op pad, waar naartoe zal Drake na dat deel gaan?

“You see it in the movies. They constantly reboot things you just saw ten years ago. You’re like: “Wait a minute. I just saw that!” Spider-Man is just ridiculous. It’s something you have to be careful of with any kind of creative endeavour, and the lure to reinvent yourself is always there.

But one good thing is that we feel we’re not done with Drake yet; we haven’t done all we wanted to do, and there are still technical hurdles and goals we want to get over, and do even more stuff in gameplay… We’re very cogniscent of the legacy of what Drake is, and that every game should advance the story and the genre.”

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Waarom niet. Als ze het steeds beter en mooier kunnen maken. En ik denk dat er ook spin-offs gaan verxhijnen op de PSP2.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik zeg fuck yea! Det is de bome!! Hier voor moet je en ps3 aanschaven!

 3.    267 XP
  Emile's avatar

  Nu ZOU ik iets van uitmelkerij moeten zeggen, maar daar heb ik geen zin in want Uncharted is gewoon te awesome 😀

 4. Anoniem -   
  RWSS's avatar

  Kan haast niet wachten op een nieuw avontuur met Natan Drake.
  Deel 1 en 2 waren echt vet en ook zo uit gespeeld, word dus tijd
  voor een vervolg.

 5.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Ik heb veeel liever ieder jaar een Uncharted game dan COD game 😀

 6.    1919 XP
  ddvos's avatar

  uncharted is toch ook elke jaar ? wat mij betreft mogen ze wel weer met iets nieuws komen

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik ben nathan ook nog totaal niet zat, vooral de vrouwen die hij met zich meeneemt (A)

 8.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  goed nieuws toch? De Uncharted reeks is echt het neusje van de zalm op gamegebied momenteel..ik vind het echt heel knap dat ze grafisch de lat iedere keer weer wat hoger kunnen leggen,dat de gameplay zo vloeiend is en bijna iedereen aanspreekt, dat de humor en spanning hand in hand gaan en dat je het gevoel krijgt alsof je in een avonturenfilm mee speelt…Sony heeft GOUD in handen met deze franchise en de Naughty Dogs zullen er ook lekker mee verdienen! Als ze de kwaliteit van deze serie op dit hoge niveau weten te houden dan mogen er wat mij betreft nog vele deeltjes volgen!

 9.    8 XP
  Zuttasoxx's avatar

  @ddvos:

  Uncharted is om de 2 jaar. Ik heb in ieder geval nog geen gevoel van uitmelkerij. Terwijl Activision COD uitmelkt alleen al door er verschillende ontwikkelaars verschillende COD titels laten maken. Met natuurlijk ook verschillende kwaliteit tussen de spellen.