Het nieuwe kantoor van Guerrilla Games kent blijkbaar nog een flink aantal lege bureaus, want de Amsterdamse ontwikkelaar heeft een hele hoop nieuwe vacatures online gezet. Op hun ‘jobs‘-pagina zijn gisteren 13 nieuwe posities geplaatst, uiteenlopend van senior producers tot network engineers en senior game writers.

Het is onbekend waar Guerrilla Games momenteel aan werkt en er zijn ook geen hype woorden zoals “next generation” of “PlayStation 5” te vinden in de vacatures. Wel heeft Hermen Hulst, CEO van de ontwikkelaar, al eens aangegeven meer games te willen gaan produceren en minder lange pauzes tussen releases te hebben.

Met het uitbreiden van de studio gaat Guerrilla Games wellicht aan twee games tegelijkertijd werken, onze eerste ingeving is Killzone 5 en Horizon: Zero Dawn 2, maar het is goed mogelijk dat er ook een nieuw IP bij zit. Wel hopen we dat ze een waanzinnig mooie game gaan afleveren om te laten zien wat de PlayStation 5 straks allemaal kan en gezien de geschiedenis van de ontwikkelaar achten we die kans erg groot.