Homefront wordt de nieuwe FPS van THQ die wordt ontwikkeld door Kaos. De bedoeling van THQ is om genadeloos toe te slaan met een shooter die zijn weerga niet zal kennen en hopelijk zal deze nieuwe franchise zich gaan bemoeien in de strijd om de beste FPS met de Call of Duty- en Battlefield reeks. Dit is namelijk wel de bedoeling, aangezien we gister al berichtte dat Homefront pas het begin is van deze franchise en dat er meerdere delen gepland staan.

Shacknews weet te melden dat Homefront gebruik gaat maken van de THQ Pass. Dat wil zeggen dat je een toegangscode nodig hebt om online te kunnen knallen. Geen nood, want als je de game gewoon in de winkel koopt krijg je deze erbij. De code is dus éénmalig te gebruiken, dus voor de gamers die Homefront tweedehands kopen is het weer jammer.

Als je Homefront tweedehands koopt kan je wel online gamen, maar dan met beperkingen. Zo kan je maar tot level vijf stijgen in de multiplayer modus en zullen er nog meer beperkingen zijn. Dit kan je simpelweg ontlopen door een THQ Pass aan te schaffen welke $ 10,- zal gaan kosten. In Europa zal deze dan ongeveer ook rond de € 10,- zijn.