Homefront gaat gebruik maken van THQ Pass

Homefront wordt de nieuwe FPS van THQ die wordt ontwikkeld door Kaos. De bedoeling van THQ is om genadeloos toe te slaan met een shooter die zijn weerga niet zal kennen en hopelijk zal deze nieuwe franchise zich gaan bemoeien in de strijd om de beste FPS met de Call of Duty- en Battlefield reeks. Dit is namelijk wel de bedoeling, aangezien we gister al berichtte dat Homefront pas het begin is van deze franchise en dat er meerdere delen gepland staan.

Shacknews weet te melden dat Homefront gebruik gaat maken van de THQ Pass. Dat wil zeggen dat je een toegangscode nodig hebt om online te kunnen knallen. Geen nood, want als je de game gewoon in de winkel koopt krijg je deze erbij. De code is dus éénmalig te gebruiken, dus voor de gamers die Homefront tweedehands kopen is het weer jammer.

Als je Homefront tweedehands koopt kan je wel online gamen, maar dan met beperkingen. Zo kan je maar tot level vijf stijgen in de multiplayer modus en zullen er nog meer beperkingen zijn. Dit kan je simpelweg ontlopen door een THQ Pass aan te schaffen welke $ 10,- zal gaan kosten. In Europa zal deze dan ongeveer ook rond de € 10,- zijn.

Boxshot Homefront

Homefront

Releasedatum:
18-03-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
THQ
Ontwikkelaar:
Dat THQ het opnam tegen Call of Duty met Homefront was een domme zet
Gepubliceerd op 13 jul, 2012 om 20:59
Ultimate edition van Homefront aangekondigd
Gepubliceerd op 22 feb, 2012 om 17:48
Homefront 2 wordt ontwikkelt door Crytek
Gepubliceerd op 20 sep, 2011 om 14:49
Homefront
Screenshots: Homefront
Gepubliceerd op 8 aug, 2011 om 02:21
 1.    168 XP
  JeGrootVader's avatar

  Ik vind dit altijd zo triest, je hebt die game toch al betaald!

 2. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @JeGrootVader: Ga niet goedkoop doen, koop gewoon 1ste hands

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Waar ze allemaal geld uit proberen te halen, pff.

 4.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  waarom zou je dit doen. dit geeft alleen maar aan hoe slecht de game is, omdat hij anders niet 2e hands wordt verkocht of iig een stuk minder. Activision zou dit nooit doen, omdat er toch genoeg mensen zijn die het gelijk releasedate halen :P, voor hen is het rendabel.

  conclusie: homefront gaat waarschijnlijk een kut game worden omdat die pass anders niet nodig was geweest xD

 5.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @Thijzzy: ze willen gewoon de 2e hands markt ontmoedigen met dit soort dingen (kijk naar EA,die doen het ook). Elke keer als de game tweedehands wordt aangeboden krijgt de developer geen geld ervoor.

  Ik keur dit overigens niet helemaal goed,want als ik de game nieuw koop dan is het MIJN bezit en mag ik ermee doen wat ik wil, (ook tweedehands doorverkopen)maar ergens snap ik het wel,want als je kijkt wat de inruilprijs is bij een gamewinkel en voor hoeveel geld jouw game dan weer op de plank komt te staan bij de gameshop is ook belachelijk.

 6. Anoniem -   
  pEters's avatar

  @rufuzmitchell: @rufuzmitchell: en waar kun je die Pass dan kopen ?? , en wie gaat de game halen of houden jullie het bij Call of Duty of Battlefield ik weet het nog niet en zie wel , wat de game wordt.

  A.U.B willen jullie via mail reageren aangezien ik niet so vaak op PS3sense zit