Al sinds de release krijgt Hitman 2 maandelijks nieuwe content, zodat de huurmoordenaars onder ons zich niet hoeven te vervelen. Inmiddels zijn we in juli aangekomen en dat betekent een nieuwe roadmap aan content, waar de details nu bekend van zijn gemaakt.

Op 30 juli mogen spelers een nieuwe Sniper Assassin map, ‘The Prison’ genaamd, verwachten. Deze map zal enkel toegankelijk zijn voor houders van de Expansion Pass. Spelers zullen afreizen naar een ijzige toendra in Siberië waar ze de Druzhina 34 ICA Arctic sniper rifle kunnen ontgrendelen.

Tot die tijd zit je echter niet zonder nieuwe content, want het nieuwe Escalation Contract – Babayeva Dissonance – is nu live in de game. Je doel is om een band uit te schakelen. Op 11 juli zal het ‘I’m with the band’ Challenge Pack verschijnen, dat vijf nieuwe uitdagingen naar San Fortuna brengt, allen gerelateerd aan de band.

Op 19 juli mogen we een nieuw Legacy Elusive Target verwachten: The Badboy, die terugkeert naar Sapienza voor 10 dagen. Hiervoor is wel het Legacy Pack nodig. Op 25 juli verschijnt er nog een Escalation Contract, genaamd ‘Calvion Cowboy’.