Dezelfde persoon die verantwoordelijk was voor het lekken van details omtrent Death Stranding, een maand voor de trailer, heeft nu wat meer info vrijgegeven over The Last of Us: Part II. Vanuit de Chinese fora meldt deze persoon namelijk dat de game gepland staat voor een release in februari 2020 en dat er een flink aantal verschillende edities komen. Dat deze info in handen is van enkele Chinezen is op zich niet heel raar, de kans is namelijk groot dat de edities in China geproduceerd worden.

Volgens ‘agentkicker’ komen er vier edities, respectievelijk de Standard Edition, Special Edition, Collectors Edition en een Ellie Edition. Die laatste is heel specifiek en moet natuurlijk een soort van ‘elite edition’ zijn, maar dan met een leuke verwijzing naar het hoofdpersonage. Mocht de releasemaand echt kloppen, dan belooft begin 2020 een enorm drukke start van het jaar te worden.

We hebben immers al Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion, Final Fantasy VII Remake, Dragon Ball Z: Kakarot, Rainbow Six: Quarantine, Trails of Mana, Marvel’s Avengers, Dying Light 2 en nog veel meer op het programma staan. Dat wordt dus geld oppotten eind dit jaar, want dat zul je begin 2020 hard nodig hebben.