CES 2011: Nyko komt met Power Shot Rifle en meer

Niet alleen Sony ontwikkelt controllers voor de PlayStation 3, maar ook zogenaamde third-parties mogen dat doen. Zo’n third party is bijvoorbeeld Nyko, die ook aanwezig is op de CES 2011 in Las Vegas, Amerika. Deze show is vandaag begonnen en Nyko is daar ook aanwezig. De ontwikkelaar heeft daar zijn line-up bekend gemaakt voor dit jaar en voor ons zit er ook wat tussen.

Nyko heeft bijvoorbeeld al een Power Shot Rifle gemaakt voor de Wii die binnenkort uitkomt en sinds de komst van de PlayStation Move kunnen ze het natuurlijk niet laten om voor de de PlayStation 3 en zijn Move ook een versie ervoor te maken. Gelukkig is dat niet zo en kunnen we in de loop van dit jaar een Power Shot Rifle verwachten voor de PlayStation Move.

Hierboven kan je al zien hoe deze Power Shot Rifle eruit ziet en deze bestempelen ze als een licht en ergonomisch geweer, welk ideaal is om met één hand te kunnen gebruiken. Daarnaast zal Nyko ook nog met Raven Standard en Alternative controllers komen voor de PlayStation 3 in 2011.

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  vind hem vet
  misschien koop ik deze wel in plaats van het killzone geweer

 2.    219 XP
  SuperDre's avatar

  afhankelijk van hoe duur die zal zijn ga ik em misschien toch wel kopen…

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me heel erg plastic.