Nu beide delen van het derde seizoen van de Attack on Titan anime erop zitten, kan je alle momenten uit de anime nog eens herbeleven in game-vorm. Attack on Titan 2: Final Battle is nu uit en als we op de launch trailer kunnen afgaan, lijkt het erop dat het een epische ervaring wordt.

Attack on Titan 2: Final Battle geeft je toegang tot nieuwe gamemodi die je de verhaallijn van het derde seizoen doen ervaren op een unieke manier. In de Character Episode modus volg je het verhaal via drie aparte standpunten: het Scout Regiment, het 104e Cadet Corps en de Warriors. De Territory Recovery modus geeft je dan de optie om je eigen regiment samen te stellen, waarmee je op titanenjacht gaat om bezette gebieden terug te veroveren. Je kan hierbij kiezen uit maar liefst 40 personages.

De launch trailer zelf geeft je alvast een perfect voorsmaakje van wat je kan verwachten. Eren is kwaad, publieksfavoriet Levi is van de partij en Mikasa maakt awesome moves. Met andere woorden: Attack on Titan op zijn best! Let wel op dat de trailer eventuele lichte spoilers kan bevatten van het derde seizoen van de anime. Attack on Titan 2: Final Battle is nu verkrijgbaar als losstaande game, of als betaalde update voor spelers die de originele versie al bezitten.