Releasedatum van Tomb Raider Trilogy HD Pack bekend

Lara Croft komt weer helemaal tot leven en dat tot grote blijdschap van de liefhebbers van Tomb Raider. Dit gaat niet allemaal onopgemerkt en Square Enix gaat er dan ook alles aan doen om de game te promoten in elke vorm dan ook. Zo’n vorm is bijvoorbeeld om ons alvast de oudere avonturen van Lara Croft opnieuw te beleven.

Door een eerdere bevestiging vorige maand van Square Enix weten we dat er een Tomb Raider Trilogy HD Pack exclusief voor de PlayStation 3 komt. Vandaag hebben we vandaag de releasedatum voor jullie. Deze geweldige pack komt uit op 25 maart aanstaande en bevat het volgende:

 • De game Tomb Raider: Legend
 • De game Tomb Raider: Anniversary
 • De game Tomb Raider: Underworld
 • Een Theme pack
 • Een Lara Croft female Home avatar outfit
 • Een Viking Thrall male Home avatar outfit
 • Een collectie van ‘making of’ trailers in HD over de gehele Tomb Raider collectie

Aldus een heel mooi pakket van Crystal Dynamics en Square Enix samen waar we enorm naar uitkijken. Bij de ontwikkelaar zelf zijn ze aardig trots erop dat ze dit aan de gamers kunnen geven, aldus de baas van Crystal Dynamics Darrell Gallagher. Hopelijk dan wel voor een mooie en betaalbare prijs.

“We’re really excited to be able to offer gamers the chance to play both Legend and Anniversary ‘remastered in high definition on the PlayStation 3,” said Crystal Dynamics boss, Darrell Gallagher”

 1.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Zijn zeker allemaal PS2 games Tomb Raider Underworld en Legend.

  In Tomb Raider: Anniversary zaten wel heel er veel fouten, mag hopen dat ze die er allemaal uit halen.

 2.    5494 XP
  7th-son's avatar

  square kan zich beter op andere dingen storten

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik vind die Games wel leuk even afwachten wat de mony prijs is^^

 4.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @ps3dennis: Legend was de 360 exclusive tomb raider, underworld is op zowel ps3 als 360 verschenen en anniversary was een HD remake van de allereerste tomb raider (ps1) die volgens mij destijds ook alleen op 360 en ps2 verscheen.

  al met al dus eigenlijk gewoon drie re-releases van current-gen games.