Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat er op Amazon een pagina was opgedoken voor de Batman Arkham Collection. Rocksteady besloot na dit lek meteen duidelijkheid te scheppen. Zo hebben ze laten weten dat deze bundel inderdaad bestaat en in september zal verschijnen.

Deze collectie is al sinds 30 november vorig jaar te vinden in de PlayStation Store, maar zal nu ook op Blu-ray worden uitgebracht. Dit zal echter alleen in Europa gebeuren. De Batman Arkham Collection bevat de trilogie die door Rocksteady is gemaakt, dus Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight. De eerste twee games zijn de geremasterde versies van Virtuos en de derde is de originele game die voor de PlayStation 4 uitkwam.

De drie delen bevatten alle uitbreidingen die er voor uit zijn gekomen, inclusief de Earth 2 Dark Knight skin voor Arkham Knight. Deze content kreeg je alleen als je aanwezig was op de E3 2015 of via een Mountain Dew-promotie in Amerika. Dit is dus voor Europa daadwerkelijk nieuwe content.