Video van One Punch Man: A Hero Nobody Knows onthult vier personages

Anderhalve week geleden werd One Punch Man: A Hero Nobody Knows aangekondigd door Bandai Namco. Toen werd er vrij weinig informatie over de game bekendgemaakt, maar nu is er weer een klein tipje van de sluier opgelicht.

De uitgever heeft door middel van een nieuwe trailer een viertal speelbare personages aangekondigd. We wisten al dat je aan de slag kan met Saitama, Mumen Rider, Hellish Blizzard, Genos en Speed-o-Sound Sonic. Daar komen nu dus de volgende vechters bij: Carnage Kabuto, Deep Sea King, Vaccine Man en Mosquito Girl.

Hier zal het niet bij blijven, dus in de komende maanden zal Bandai Namco steeds meer personages onthullen.

Boxshot One Punch Man: A Hero Nobody Knows

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Vechten
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

11 reacties

 1.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  Geweldig deze word een day one voor mij!

 2.    83 XP
  JMailuhu's avatar

  idem… and Boros yay!!

 3.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  @JMailuhu: Boros gaat geweldig worden XD. En echt ik hoop heel erg op Garou.

 4.    83 XP
  JMailuhu's avatar

  @True RPGGamer: Of niet dan.. en dan maar zelf een behoorlijke Garou vs Silver Fang gevecht houden want in de anim e was het een beetje flauw (lees Garou zwaar gehavend).

 5.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  @JMailuhu: Inderdaad de manga deed het een stuk beter. Vond de animatie in season 2 ook een stuk minder in vergelijking met season 1. En we zagen teweinig van sonic en saitama dit seizoen.

 6.    83 XP
  JMailuhu's avatar

  @True RPGGamer: Ja ik ook, JC haalt bij lange na niet de kwaliteit van Madhouse. Wat als Ufotable (van de Fate/Stay en Kimetsu no Yaiba) zal animeren? Dat zal zwaar dikke shit worden dan.. persoonlijk Vind ik Ufotable een van de beste animatie studios, beter dan Madhouse/Bones/Studio Pierrot wat toch de grote drie studios zijn.

  En nu maar 4 jaar wachten op S3.. Murata is zo traaals dikke stront gezien de Manga nog niet eens op de helft va ONE’s webcomic is…

 7.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  @JMailuhu: Ufotable is gewoon de beste kwa animatie. Was ook zeer blij om te horen dat studio ufotable aan tales of arise werkt. Mijn favorite game serie en mijn favorite studio maakt het. Echt geweldig! XD

 8.    83 XP
  JMailuhu's avatar

  Oh die ken ik niet.. (mijn fav gameserie is en blijft Mass Effect franchise, zal na Paraon Lost wel nooit meer vertaalt worden naar interactieve media).

  oh en “A Hero nobody Knows”, i blame KING XD

 9.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  @JMailuhu: King vind ik zo geniaal XD. I hear the king machine….. Zijn hartslag gaat omhoog wegens het feit dat ie heel bang is XD

 10.    83 XP
  JMailuhu's avatar

  @True RPGGamer: King Engine ja hehehe.. ONE’s dikke middle finger naar characters als Mr.Satan in DBZ. Idd geweldig hoe OPM een loopje neemt met de usual shounen tropes.

 11.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  @JMailuhu: Precies vind het zalig!

Bandai Namco kondigt One Punch Man: A Hero Nobody Knows aan