Ontwikkelaar van Furi toont zijn nieuwe game: Haven

In 2016 bracht The Game Bakers Furi uit, een actiegame die best aardig werd ontvangen door de pers. Bijna een jaar later werd er een definitieve editie van de game uitgegeven, maar daarna werd het stil rondom de ontwikkelaar. Ze hebben echter niet stilgezeten, want ze hebben aangekondigd druk bezig te zijn met een nieuw project: Haven.

Haven is een science-fiction avonturengame met RPG-invloeden, waar twee geliefden de hoofdrol in spelen. Zij zijn op de vlucht geslagen en neergestreken op een verloren planeet. Hoewel de game over twee personages gaat, is het prima alleen te spelen. Het is echter ook mogelijk om de game wanneer je maar wilt in coöp te spelen met een vriend of vriendin.

Om je een idee te geven van wat je mag verwachten van Haven is er een video vrijgegeven, die gameplay laat zien. Die video kan je hieronder bekijken. Wil je zelf met de game aan de slag, dan zal je even geduld moeten hebben. Haven zal pas in 2020 verschijnen.

Boxshot Haven

Haven

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
The Game Bakers
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    210 XP
  jerzelf's avatar

  no thx

 2.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  Yes thx

 3. Anoniem -   
  188.206.97..xxx's avatar

  Mwha thnx

 4.    509 XP
  rainking's avatar

  Ziet er wel aardig uit. Openings shot had ik meteen een beetje een Burning Crusade gevoel bij. Lijkt een beetje op een mix van Nagrand en Netherstorm. Dat waren leuke tijden.

  Fijn, ik kom om een trailer van een nieuw spel te bekijken en ik verlaat de pagina met de hoop dat er ook WoW Classic servers voor The Burning Crusade (en Wrath Of The Lich King) komen, hahaha.