Je ziet de laatste jaren steeds meer oude game-series terugkeren en het ziet er naar uit dat er nog een andere oude reeks terugkeert. De Taiwanese rating board heeft namelijk een nieuw deel van Super Monkey Ball van een leeftijdscategorie voorzien.

Het is niet helemaal duidelijk welke titel de game krijgt, want er is alleen een Chinese en Japanse titel bekend. Deze vertalen naar ‘Now Taste Good! Super Monkey Ball’ en ‘The Food is Great! Super Monkey Ball’. Wel is bekend dat de game zal verschijnen voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Er is nog niets officieel aangekondigd, dus voorlopig moeten we dit onder het vakje gerucht plaatsen. Het is echter wel vaak zo dat een onthulling aanstaande is als games van een leeftijdscategorie worden voorzien.

Fans van de serie zullen heel erg blij zijn als er inderdaad een nieuwe Super Monkey Ball-game komt. Het is namelijk al een flinke tijd geleden dat de laatste game uitkwam. Dit was Super Monkey Ball: Banana Splitz en die kwam uit voor de PlayStation Vita.