Glavenus maakt zijn intrede in laatste Monster Hunter: World – Iceborne trailer

In aanloop naar de release van de Iceborne expansie voor Monster Hunter: World, krijgen we de laatste tijd wel geregeld eens wat nieuws hieromtrent. Zo werd onlangs ook al de terugkeer van Barioth bevestigd. In een nieuwe trailer en behind-the-scenes video, geeft Capcom ons nu nog wat meer om naar uit te kijken.

Allereerst krijgen we de introductie van een nieuw monster voorgeschoteld: Glavenus. Naast de eerste beelden van Glavenus geeft de trailer je bovendien ook een kijkje op twee nieuwe subspecies van monsters: de Fulgur Anjanath en de Ebony Odogaron. Deze monsters zijn variaties van eerdere monsters uit de serie, maar ze hebben nu nieuwe elementaire aanvallen in hun arsenaal gekregen.

Verder wordt in de behind-the-scenes video wat meer ingegaan op enkele verbeteringen die deze uitbreiding met zich meebrengt. Zo wordt de Gathering Hub bijvoorbeeld vlotter en meer toegankelijk gemaakt. Je krijgt immers een snellere toegang tot alle andere belangrijke faciliteiten zonder eerst terug te moeten trekken naar de grotere hub area. De group-feature krijgt ook enkele updates en tenslotte worden meer customization opties toegevoegd aan de Your Room feature.

Monster Hunter: World – Iceborne lanceert op 6 september, de trailer en behind-the-scenes video kan je beiden hieronder bekijken.

Boxshot Monster Hunter World

Monster Hunter World

Releasedatum:
26-01-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

Een oude bekende steekt de kop op in Monster Hunter: World – Iceborne
Special: Monster Hunter: World – Iceborne is de frisse nieuwe ijstijd
Monster Hunter: World – Iceborne beta staat voor dit weekend op de planning