Gooi een ‘Perfect Game’ in MLB 2K11 en win $ 1 miljoen

Voor de honkbalfans onder ons komt er elk jaar een mooie game uit van 2K Sports. Dit jaar rond maart kunnen we MLB 2K11 verwachten van ze waarmee je met je favoriete team uit de Major League Baseball homeruns slaan. Om te zorgen dat het niet alleen daarbij blijft heeft 2K Games een leuke actie bedacht waar ze vorig jaar al mee begonnen zijn.

Degene die het eerst een ‘Perfect Game’ gooit als pitcher in MLB 2K11 wint maar liefst $ 1 miljoen. Je moet wel zelf je wedstrijd opnemen en opsturen naar 2K Games en aan bepaalde voorwaarden doen. De minimale leeftijd om mee te doen is 13 jaar en het is niet duidelijk of het alleen voor Amerikanen is of ook voor ons als Europeanen.

MLB 2K11 komt op 11 maart aanstaande uit en de wedstrijd begint op 1 april 2011.

Boxshot MLB 2K11

MLB 2K11

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    121 XP
  Qim0's avatar

  Sowieso niet voor EU, voorgaande MLB games zijn niet eens gereleased in de EU. Laat staan dat we kunnen meedingen naar een prijsvraag.

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Toch nog steeds een zeer mooie prijs!

 3.    880 XP
  WoofeR's avatar

  @Qim0: Importeren dan 😉

 4. Anoniem -   
  81.164.98.63 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ja! Niet voor europa, had het vorige deel besteld online (gunkstore) en naar het schijnt doen ze nogal moeilijk om het spel te exporteren. Heb trouwens mijn geld teruggekregen. De xbox-versie van het spel zou niet werken op europese x-boxen. Maar de ps3-versie zou je dan toch moeten kunnen vastkrijgen. NIET DUS! Dit jaar probeer ik het weer maar dan via ebay ofzo.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  MLB The Show ziet er altijd veel beter uit dan 2k

 6.    95 XP
  kaas's avatar

  Dat is nog eens een waardevolle trophy!