17 minuten aan gameplay toont één van Control’s zijmissies


Het is nog ruim een maand wachten, maar vanaf 27 augustus kunnen we dan eindelijk aan de slag met Control. Vorige week hadden we nog de eerste 13 minuten van de game voor jullie, maar ontwikkelaar Remedy Entertainment houdt in samenwerking met IGN nog niet op.

De Finse studio heeft namelijk een video uitgebracht met dit keer maar liefst 17 minuten aan gameplay. In de beelden is te zien hoe Jesse Faden één van de zijmissies van begin tot eind voltooid. We willen je waarschuwen voor eventuele spoilers, maar mocht je het willen zien dan kan dat hieronder.

Boxshot Control

Control

Releasedatum:
27-08-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
505 Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    611 XP
  Ghost_killer's avatar

  Ik vind leuk. 🙂

 2.    2205 XP
  Nasislike's avatar

  Ik heb nu niet veel van de game gezien, maar vind de claustrofobische setting maar niks. Had zo’n game veel liever in een openwereld setting gezien

 3. Anoniem -     
  94.130.67..xxx's avatar

  Jammer van het gezicht van de main character. Iets klopt niet, haar ogen zitten iets te hoog. Ook zijn de uitdrukkingen van haar raar, beetje als Mass Effect Andromeda.

Bekijk hier de eerste 13 minuten van Control
Speelduur van Control is ongeveer 15 á 20 uur
Bekijk hier meer dan 25 minuten aan gameplay van Control