Days Gone is door ontwikkelaar Bend Studio alweer voorzien van een nieuwe update. Begin deze week konden we nog de changelog van update 1.25 met jullie delen en inmiddels is update 1.26 alweer uitgebracht.

Het gaat deze keer om een zeer kleine update van slechts 131 MB en ook de changelog laat zien dat de update niet heel veel voorstelt. De update brengt namelijk enkel “general fixes” en optimalisatie van de stabiliteit van de game met zich mee.

Aangezien we aan het einde van de week zijn beland, is er gisteren ook weer een nieuwe DLC uitdaging beschikbaar gesteld in Days Gone. De vierde challenge heet ‘Ambush Camp Rush’ en hierin moeten spelers zo snel mogelijk een vijandelijk kamp zien uit te schakelen. Je kunt hierbij je score verhogen door verschillende extra doelen te voltooien, zoals zo veel mogelijk vijanden om het leven brengen zonder dat je gezien wordt.

Zoals bij iedere DLC uitdaging het geval is, kun je ook bij Ambush Camp Rush credits en speciale beloningen verdienen door de challenge te voltooien en een goede score neer te zetten.