Ancestors: The Humankind Odyssey start reeks behind-the-scenes video’s

Na lange tijd werd onlangs eindelijk bevestigd dat de prehistorische survivaltitel Ancestors: The Humankind Odyssey in de loop van december zal verschijnen voor consoles. Pc-gamers kunnen immers al vanaf 27 augustus met deze titel aan de slag en aangezien die pc-release toch wel nakende is, hebben Private Division en Panache Digital Games het eerste deel in een reeks behind-the-scenes video’s online gezet om de game meer te promoten.

Deze reeks video’s werd gelanceerd onder de naam Experiences en zal in de toekomst nog zeven video’s krijgen, die om de drie weken online gezet zullen worden. In deze aflevering is game director Patrice Désilets, de maker van de oorspronkelijke Assassin’s Creed games, aan het woord. Aangezien de game zich afspeelt in een prehistorisch Afrika, wordt hier uitvoerig de gamewereld besproken, inclusief de talloze gevaren die deze setting met zich meebrengt. Hij gaat hierbij in dialoog met antropoloog Dr. Niobe Thompson, die bespreekt hoe survival in die setting mogelijk is.

De volledige video kan je hieronder bekijken.

Boxshot Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Private Division
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. Anoniem -   
    82.72.56..xxx's avatar

    Meh.

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt in december voor de PS4
Korte gameplay van Ancestors: The Humankind Odyssey verschenen
Het uitspelen van Ancestors: The Humankind Odyssey duurt 40 tot 50 uur