The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, de RPG van ontwikkelaar Falcom, is al sinds september verkrijgbaar in Japan. Hier in het Westen is de game nog altijd niet uitgekomen, maar vorige maand werd aangekondigd dat het spel hier vanaf 27 september te koop zou moeten zijn.

NIS America, de uitgever van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, heeft nu aangekondigd dat de release van de game is uitgesteld. Het uitstel is gelukkig niet heel lang, want de release is een kleine maand verschoven. Het spel zal nu op 22 oktober verschijnen in Europa en Noord-Amerika.

Er werd geen duidelijke reden voor het uitstel gegeven, maar er is dus nog iets meer tijd nodig voordat de game hier uitgebracht kan worden. Samen met deze aankondiging had NIS America ook goed nieuws, want de uitgever heeft laten weten dat er voor de release nog een demo van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III zal worden uitgebracht. Het is nog niet bekend wanneer dit precies zal zijn, maar NIS America zegt dat hier snel meer over wordt bekendgemaakt.