Besloten alpha test verraadt Plants vs. Zombies shooter met codenaam ‘Picnic’

Electronic Arts is bezig met het versturen van e-mails met uitnodigingen om mee te doen aan de besloten alpha test voor een nieuwe Plants vs. Zombies shooter. Het is alweer even geleden dat we wat van deze franchise gehoord hebben, maar EA lijkt zich voor te bereiden op een comeback ervan.

De game heeft de codenaam ‘Picnic’ en zal in ieder geval verschijnen op de PS4 en Xbox One, op die platformen zijn de alpha tests namelijk beschikbaar. Het is goed mogelijk dat er ook een pc-versie en/of Nintendo Switch-versie in de maak is, maar die zijn niet inbegrepen bij de alpha test.

Behalve dat de informatie over de alpha test eigenlijk vertrouwelijk moet zijn (de e-mail met de uitnodiging lekte via ResetEra), weten we verder nog niets over de game. Hopelijk zal EA tijdens de gamescom eind augustus ons wat meer kunnen vertellen.

2 reacties

 1.    703 XP
  Esromeron's avatar

  Zou graag zien dat het teruging naar zijn roots: Een simpele, maar o zo vermakelijke tower defence game met een grote dosis aan humor. Leent zich perfect voor op mobiel en tablet, maar ook op de PS3 vond ik het prima werken.

 2. Anoniem -   
  94.214.229..xxx's avatar

  @Esromeron: ik vond plants vs zombies garden warfare 2 echt heel leuk om te spelen. Ik hoop vurig dat het GW3 word.

  (Is ook de enige PvsZ die ik gespeeld heb trouwens )